پنجشنبه 27 دي 1397
English خانه تماس با ما نقشه سایت

ماه محرم ایام سوگواری سرور آزادگان جهان امام حسین (ع) تسلیت باد.
قابل توجه دانشجویان شرکت کننده در آزمون صلاحیت بالینی درس کودکان
جدیدترین تغییرات برنامه های کلاسی و کارآموزی دانشجویان
گزارش برگزاری آزمون پیش کارورزی دانشجویان کارشناسی پرستاری
نمونه طراحی شده از پایان نامه ، جهت دانشجویانی که در مرحله نگارش پایان نامه هستند.
قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد
اطلاعیه شماره 20:
  • 1397/6/5 دوشنبه اطلاعیه شماره 20:
    نتایج سومین دوره آزمون عملی صلاحیت بالینی ویژه دانشجویان کارشناسی پرستاری
شهریه تحصیلی دانشجویان
قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشکده پرستاری
اطلاعیه شماره 19
  • 1397/5/21 يكشنبه اطلاعیه شماره 19
    دفتر چه راهنمای شماره 2 آزمون صلاحیت بالینی دانشجویان پرستاری به همراه چک لیست ها آزمون شهریور 1397
اطلاعیه شماره 18
اطلاعیه شماره 17
  • 1397/5/21 يكشنبه اطلاعیه شماره 17
    قابل توجه دانشجویان پرستاری ورودی مهر 1394 اراک و دانشجویان شرکت کننده در آزمون مجدد، گروه بندی آزمون صلاحیت بالینی رشته پرستاری در 1 شهریور 1397 شرح زیر اعلام می گردد.
اطلاعیه شماره 16
  • 1397/5/3 چهارشنبه اطلاعیه شماره 16
    راهنمای شماره 1 برگزاری آزمون عملی صلاحیت بالینی ویژه دانشجویان کارشناسی پرستاری
اطلاعیه شماره 15
  • 1397/5/3 چهارشنبه اطلاعیه شماره 15
    زمان و مکان برگزاری آزمون صلاحیت بالینی دانشجویان کارشناسی پرستاری اراک و آزمون مجدد
1397/6/11 يكشنبه گزارش برگزاری آزمون پیش کارورزی دانشجویان کارشناسی پرستاری سومین دوره آزمون صلاحیت بالینی رشته پرستاری در روز پنجشنبه اول شهریور سال 1397 ساعت 8:00 صبح در مرکز مهارت های بالینی واقع در مجتمع پیامبر اعظم دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار گردید.

هدف برگزاری آزمون ارزشیابی توانمندی های دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته پرستاری در حیطه های مهارتی، آموزشی، ارتباطی در جهت ایفای نقش ها و وظایف حرفه ای قبل از ورود به کارآموزی عرصه می باشد. این آزمون بصورت OSCE  طراحی و در قالب 10 ایستگاه شامل سه ایستگاه پرستاری بزرگسالان و اصول و مهارت های پرستاری، دو ایستگاه پرستاری مراقبت های ویژه، دو ایستگاه پرستاری سلامت جامعه و سه ایستگاه پرستاری کودکان و نوزادان طراحی شد.

به گفته آقای هادی جعفری منش مدیر برگزاری آزمون صلاحیت پرستاری، برطبق آیین نامه آزمون دانشجویانی مجاز به انتخاب واحد کارآموزی در عرصه می باشند که بیش از 70 درصد امتیاز در هر گروه امتحانی مشخص شده در آزمون را کسب کرده باشند. در غیر این صورت بایستی  بعد از یک دوره کارآموزی، مجددا در آزمون شرکت کنند.در این دوره 46 نفر از دانشجویان در آزمون شرکت داشتند. تیم اجرایی شامل 44 نفر از اعضای هیئت علمی، کارشناسان آموزش و تیم حفاظت و امور عمومی به مدت 10 ساعت مسئولیت برگزاری آزمون را بر عهده داشتند. خانم دکتر گل آقایی رئیس دانشکده پرستاری از نحوه برگزاری آزمون بازدید کردند.

در باره استان
در باره دانشگاه